Jag har druckit öl

Var och drack öl med Mathias ikväll, en spännande utflykt till landet (där jag bodde förut). Vi konverserade med många trevliga människor varav många säkert var dubbelt så gamla som vi. (eller lika gamla som vi om vi adderar våra åldrar) Jag trodde jag skulle ta en tripp till Uppsala eller motsvarande men det blev inte så p g a beklagliga omständigheter :<

Var på donken nyss, dvs någon gång mellan tre och halv tre. Medan jag stod att väntade på att min gode kamrat skulle få mat så noterade jag att det stod en man i kostym och en skylt på vilken det stod "Entrévärd" och hängde i entrén och kollade misstänksamt på folk. Eftersom jag hade tråkigt och kände mig social pga alkohol (och för att man kan förvänta sig att en entrévärd ska vara trevlig) gick jag fram till honom och frågade:

"Om du ursäktar, vad betyder det egentligen att vara entrévärd?"

Och han svarade med Den Drygaste Rösten:

"...det betyder att jag är en förklädd väktare."

Sen gick han därifrån. Det var det ganska roligaste på ganska länge.

Det här inlägget blev bättre än väntat med tanke på min nuvarande alkoholprocent. Mathias sover på min saccosäck tror jag, och det är nog dags för mig att sova också. Här är en dum bild:


Vi var effektiva igår

En sak jag gillar med min nuvarande grupp är att vi har väldigt tydliga och plötsliga gränser efter vilka vår arbete bryter samman och vi inte fungerar längre (brukar vanligtivis vara ungefär när det är dags att gå hem). Man brukar märka när vi passerar en sån gräns genom att vi plötsligt får mycket roligare.

Här är en del av vad vi kom fram till igår:


(klicka förstås för en större bild)

(det är en sorts rolighet eftersom orden causal och casual ser ganska lika ut he-he-he ekonomskämt)

"Du har gett ett ansikte åt min skärms ollare :("

Arbetar just nu med att slutföra ett Final Paper i Empirical Methods I tillsammans med min genialiska grupp, M och M.

Jag tänker inte avsölja några detaljer av rädsla för plagiat, men jag kan säga så mycket som att vi med all sannolikhet kommer revolutionera synen på brottslighet och samhällsliga faktorer inom hela den nationalekonomiska vetenskapen. Vi har även pretty graphs i fina färger och ibland blommor, sunflowers och andra. Vi ska elitsatsa och bli klara imorgon, så håll ögonen öppna när ni läser The Economist i den närmsta framtiden.

Moreover besökte vi Ekonomernas dagar idag. Fick en goodybag och massa andra najs gratis saker. Bland annat skoputs och en triangulär markeringspenna. (en färg i varje hörn - opraktiskt men mycket coolt) På vägen hem stal M en klase heliumballonger och M använde dom för att sprida mycken glädje i tunnelbanan. Det var fint.

Moreover vet jag inte riktigt hur det går med mitt chipsberoende. Har ätit 1 påse sen jag skrev sist, vet inte riktigt om det kvalificerar mig? Kanske? Jag funderar lite på att spela piano en liten stund. Eller så borde jag laga middag. Kaffe vill jag ha, också. Uhuhu~ Hantlangarna Productions har även gjort en genialisk film igen - Chronicles of John Hunter Episod 1 - Seeker of the Legend. Så det blir något att se fram emot.



Citatet i rubriken är väldigt bra, särskilt för att man inte hör just den frasen sägas så ofta. Jag tänker inte förklara det.

Chipsbloggen

Flåt Linnéa :( <3

Vad har jag gjort på sistone?

Jag fick utrymma en tunnelbana under kaotiska omständigheter, och just nu har jag fint besök ända från nordligaste norrland av min internetkompis A, men hon har lovat att inte döda mig så det är lugnt. :3

Det är dock inte detta min blogg ska handla om.

Min blogg ska handla om mitt senaste mål i livet; att bli beroende av chips.

Jag undrar hur mycket chips man måste äta för att bli beroende av det?

Hur gör man?

jälp



(jaja jag borde blogga oftare men det är ert fel för att ni inte hetsar mig tillräckligt (förutom linnéa))

RSS 2.0