En genialisk trailer

Well, egentligen borde jag ju blogga om viktiga saker jag gjort och folk jag träffat och tentor jag klarat etc etc, men jag är för nöjd över hur Hantlangarna Productions senaste trailer blev, så jag bloggar om den istället.

Här är den:



Glad påsk

Kan man önska glad påsk fortfarande? Det borde man kunna.

Påsken är en lite underlig högtid. Den är visserligen ganska historiskt förståelig iom att man firar att jesus led och dog och begravdes och återföddes etc, så den har en tydligare motivering än t. ex. vis. valborg (jaha det är vår vi super och eldar I guess ?__?), men jag är ändå inte helt klok på den.

Problemet är att det är en osedvanligt lång högtid, utan särskilt mycket alls att göra på den. Man kan bara äta ett begränsat antal påskmiddagar utan att spy. Även om man räknar med att vara påskkärring på skärtorsdagen (he-he-he-he emos nationaldag. get it? SKÄR-torsdag) och lida tillsammans med jesus på långfredagen (på vilken Offentliga Nöjen var förbjudna ända tills sjuttiotalet) så täcker det inte alls så stor del av den totala högtidstiden. Så lite att göra, så mycket högtid.

Fast min påsk var najs iaf. Hur var din påsk?

O<
O            <--- en påskkyckling
/ \

2a April

HAHA ni gick rakt i fällan, det föregående inlägget var ett aprilskämt :D


Hoppas ni inte gick på den lätta.

Minns ni mitt aprillur förra året? Det var kul för att det lurade Anki.

Och som bonus, ett bra citat från igår:

"Märsta är för orter vad Boris Jeltzin är för vodka."

1 April

Detta inlägg är inte ett aprilskämt.

RSS 2.0