Politiker som djur 3: Lars Ohly

Minns ni "Politiker som djur"? Här är nästa uppdatering!

Här är Lars Ohly. Han är kommunist partiledare för Vänsterpartiet. Bland hans intressen finns att krama diktaturer, att ge debattörer långfingret och att spela fickpingis.




Hans djur är:



En fisk




Dagens illustration är gjord av Krille. Tack!


Om jag var en spindel

Om jag var en spindel skulle jag bara hänga i min tråd hela dagen :3

Det skulle vara väldigt bekvämt efter som hela min spindelkropp skulle vara ergonomiskt konstruerad just för att kunna hänga på obestämd tid i min tråd och bara ta det lugnt, så jag skulle aldrig bli trött i mina åtta ben. Det skulle vara ungefär som en otroligt bekväm hängmatta. Beroende på hur varmt det var skulle jag flytta min tråd mellan skuggan och solskenet så jag alltid kunde hänga i den optimala temperatur jag kände för. Sen skulle jag kunna ha ett flugfångarnät en bit därifrån som jag kunde kolla regelbundet och ta det lugnt i min tråd resten av tiden. Ibland skulle jag kunna snurra lite.

Om jag mot förmodan skulle tröttna på att hänga i min tråd skulle jag ha massa miniatyrsaker för spindlar. Jag vet inte om spindlar så att säga är "högerhänta", men jag hoppas att dom inte är det. För om de är ambidextriösa skulle jag kunna göra massor med häftiga saker. Jag skulle kunna vara bäst i världen på att spela på mitt spindelpiano som jag skulle ha, och jag skulle kunna skriva jättebra böcker jättefort på min lilla spindelskrivmaskin och samtidigt ha massa ben över för att göra andra saker så som att klia mig på mitt spindelhuvud och dricka spindelöl.

Jag skulle vara Den Bästa Spindeln :3


Det är sommar :o

Länge sen jag skrev sådär igen, men mina läsare har varit duktiga nog att skriva kommentarer för att hetsa mig vilket innebär att det är dags igen. (inklusive en person som påstår sig vara en ny läsare vilket gör mig lite extra inspirerad och exalterad sådär. om det inte bara är någon gammal läsare som låtsas vara en ny läsare som en del av ett utstuderat lur. vet inte ens riktigt hur en ny läsare skulle hitta mig när jag aldrig skriver men nåja)

Så vad har jag gjort sen sist. Förutom det väldigt spektakulära lägret (av episka proportioner, i ordets riktiga bemärekelse) har jag mestadels ägnat mig åt vanliga sommarsaker - grilla, dricka öl, träffa folk, promenader i solskenet, etc etc etc. Samma som alla andra ungefär. Det är problemet med sommaren - de flesta som är kvar hemma gör exakt samma saker, resten är försvunna så att de inte kan göra saker. Lite rastlös blir man ju.

Jag skulle ju även kunna förklara min brist på skriverier som en del av den allmänna blogg/communitydöden som uppstått när Facebook börjat tränga ut andra sociala medier. Och det är förståeligt - om man vill skriva en korkad rad om vad man gjort för ointressanta saker idag för att få lite uppmärksamhet är det så mycket enklare och effektivare att bara använda Facebook. Och hur många bloggar handlar om annat, ärligt talat? Lyckligtvis är jag en sådan rebell att jag kan använda mig av 2 medier jag inte tycker om för att uttrycka mig, som den renässansman jag är.

För att göra David glad följer här en punktlista på saker:

  • Shit det är galet varmt idag
  • Jag borde öva på att spela piano
  • Jag är rätt säker på att några fulla människor ollade någon av portarna på gatan, hoppas det inte var min :(
  • Det är ungefär dags att handla mat
  • Idag har varit rätt oproduktivt, lyckades skicka ett Viktigt Mail i alla fall
  • Bäst för alla att dom slutar vara bortresta snart
  • Sprite är ganska gott, jag har såna där najs cola-glas från donken :D
  • Nisse blir skitarg om man låtsas vara bättre på kub än man är
  • Jag borde skriva Boken också (;
  • och spela schack
  • jag borde dessutom verkligen även klippa John Hunter-filmerna
  • här är en rolig bild på en hund, för att göra den målgruppen nöjd också:



RSS 2.0