Det konstigaste djuret



En binturong, även kallad björnkatt. Det är pretty much det Konstigaste Djuret. Hur kan det ens finnas

Igår var en najs kväll, in other news.

Jag: minsann också inspirerande

I onsdags var jag på en utflykt till Uppsala Stadsteater med V (även känd som "mannen jag bor hos" (no homo)). Såg En Midsommarnattsdröm.

Det var det mest underhållande jag sett på länge, och utan överdrift något av det absurdaste jag sett någonsin. Jag vill inte avslöja för mycket om deras tolkning av Shakespeare, men jag slutade försöka finna någon nivå av normalitet ungefär vid scenen där Fredrik Reinfeldt förvandlas till en rastaman med en strax över en meter lång jättepenis. Jag skämtar inte ens.

Jag är fortfarande lite småförnöjd efter spektaklet, så om ni har vägarna förbi Uppsala kan jag ju rekommendera att ni ser den. Skynda er, den går fram tills den tjugoandra maj :O Ta chansen att bli *inspirerade*.

Bloggtips!

Mina goda vänner Linnééa och Yasmin har relativt nyligen startat en blogg, "Tastefabric".

De beskriver själva bloggen som "trendbrytande". See, de är medvetna om hur majoriteten av bloggar är ointressanta eftersom de skrivs av egofokuserade människor utan något att egentligen säga. Men ~*DE*~ är självklart annorlunda. See, deras blogg är *inspirerande*. En "*inspirationsblogg*", skulle man kunna säga.

Och det är sannerligen "inspirerande". För de gör *inspirerande* saker, till skillnad från alla oss andra.

Så om ni någonsin behöver en verklighetsflykt från era grå och oinspirerande liv, läs deras *inspirerande* *inspirationsblogg* om alla de *inspirerande* saker de gör.

Oj vad jag är inspirerad nu. :O

Man skulle visserliga kunna kalla hela konceptet pretentiöst. (eller "ghettopretto")

Men det är det inte.

Det är inspirerande.




(även om "Häng med när vi smakar på livets inspirationer!" är den mest pretentiösa mening som skrivits sen det skrivna språket uppfanns, som jag kan ha nämnt tidigare. 5/5)

RSS 2.0